Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Earphone Monitor Dalam Telinga

ZTONE

Earphone Monitor Dalam Telinga Sebagai aksesori gaya hidup, fon telinga ini dilengkapi dengan konsep perhiasan. Ini terdiri daripada paten yang menunggu hujung telinga yang badannya berbentuk ke telinga telinga. Hujung telinga sayap fleksibel yang diperpanjang meningkatkan kestabilan telinga dengan menyokong rongga telinga. Penemuan ini dibuat oleh silikon untuk meningkatkan kelenturan maksimum. Bahagian kepala bentuk cendawan dirancang untuk menempel di dalam saluran telinga, sehingga memberikan penyegel terbaik dari kebisingan luaran. Ia memberikan penyelesaian yang ekonomik sebagai pengganti monitor khusus kos premium, namun menghasilkan pembiakan audio yang paling tepat.

Nama Projek : ZTONE, Nama pereka : IMEGO Infinity LLC, Nama pelanggan : I-MEGO.

ZTONE Earphone Monitor Dalam Telinga

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.