Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Tanpa Wayar

Saxound

Pembesar Suara Tanpa Wayar Saxound adalah konsep unik yang diilhamkan dari beberapa pembesar suara terkemuka di dunia. Ia adalah gabungan inovasi terbaik yang telah dibuat beberapa tahun yang lalu, dengan gabungan inovasi kita sendiri, sehingga menjadikannya satu pengalaman baru untuk orang. Unsur-unsur teras Saxound adalah bentuk silinder dan pemasangan utas. Dimensi Saxound diilhamkan dari cakera padat biasa berdiameter 13 sentimeter dan ketinggian 9.5 sentimeter, yang boleh dipindahkan dengan satu tangan. Ia terdiri daripada dua 1 "Tweeter, dua pemandu tengah 2" dan radiator bass yang disusun dalam faktor bentuk yang kecil.

Nama Projek : Saxound, Nama pereka : Syed Tajudeen Abdul Rahman, Nama pelanggan : Design Under Garage.

Saxound Pembesar Suara Tanpa Wayar

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.