Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran

From The Future

Bilik Pameran Showroom: Di bilik pameran, kasut latihan dan peralatan sukan, yang dihasilkan dengan teknologi suntikan, dipamerkan. Tempat itu, kelihatan seperti dibuat dengan menekan acuan suntikan. Dalam kaedah pembuatan tempat itu, kepingan perabot seolah-olah disatukan dengan pembuatan dalam acuan suntikan untuk menghasilkan keseluruhannya. Jalur jahitan kasar yang di siling, melembutkan semua visualologi teknologi.

Nama Projek : From The Future, Nama pereka : Ayhan Güneri, Nama pelanggan : EUROMAR İÇ VE DIŞ TİCARET LTD.STİ.

From The Future Bilik Pameran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.