Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran

Segmentation

Bilik Pameran Garisan kasut yang lembut tidak dapat dilupakan semasa mentafsirkan tempat itu. Untuk mewakili kasut elegan kumpulan lain yang dipamerkan di tempat ini, siling lapisan kedua dan lapan komponen lampu reka bentuk eksklusif, sambil mewujudkan suasana hati, pada masa yang sama menjadikannya merasa diri dengan garis amorf di tempat ini.

Nama Projek : Segmentation, Nama pereka : Ayhan G├╝neri, Nama pelanggan : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

Segmentation Bilik Pameran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.