Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran

From The Nature

Bilik Pameran Tempat yang mewakili alam semula jadi, yang menentang manusia untuk memakan kewujudan dirinya. Di tempat itu, kayu semula jadi yang terbatas pada tekstur konkrit, keluar dari tekstur konkrit yang kotor dan naik ke langit-langit biru yang melambangkan langit di sudut tempat. Naik menyelubungi tempat itu seperti jaring dan seolah-olah ia tidak menyentuh dirinya sendiri. Idea ini bertindih dengan logik kasut kasual yang dipamerkan di ruang pameran. Reka bentuk visual eksklusif yang digunakan di dinding, bermaksud pencemaran alam. Ketebalan epoksi telus adalah 4 mm dan meliputi di darat, sehingga meniru lapisan air intensif.

Nama Projek : From The Nature, Nama pereka : Ayhan G├╝neri, Nama pelanggan : EUROMAR ─░├ç VE DI┼× T─░CARET LTD.ST─░.

From The Nature Bilik Pameran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.