Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pemegang Lilin

Hermanas

Pemegang Lilin Hermanas adalah keluarga pemegang lilin kayu. Mereka seperti lima beradik (hermanas) yang sedia membantu anda mewujudkan suasana yang selesa. Setiap lilin mempunyai ketinggian yang unik, sehingga menggabungkannya bersama-sama, anda akan dapat mensimulasikan kesan pencahayaan lilin dengan ukuran yang berbeza dengan hanya menggunakan lampu pewarna standard. Tempat lilin ini diperbuat daripada beech yang sudah berubah. Mereka dicat dengan warna yang berbeza yang membolehkan anda membuat kombinasi anda sendiri agar sesuai di tempat kegemaran anda.

Nama Projek : Hermanas, Nama pereka : Maurizio Capannesi, Nama pelanggan : .

Hermanas Pemegang Lilin

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.