Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sarung Bateri Mudah Alih

Parallel

Sarung Bateri Mudah Alih Seperti iPhone 5, Parallel ditetapkan untuk memikat pengguna dengan bank bateri super 2.500mAh - itulah jangka hayat 1.7X yang lebih tinggi. Ini sangat sesuai untuk pengguna yang selalu dalam perjalanan dan menggunakan sepenuhnya kemampuan iPhone. Parallel adalah bateri yang boleh dilepas dengan sarung polikarbonat sukar pelengkap. Aktifkan apabila lebih banyak tenaga diperlukan. Keluarkan untuk mengurangkan berat badan. Ia direka secara ergonomik agar sesuai dengan tangan anda. Dengan kabel kilat terpasang dan 5 warna yang sepadan dengan sarung pelindung, ia mempunyai panjang yang sama dengan iPhone 5.

Nama Projek : Parallel, Nama pereka : Appcessory Pte Ltd, Nama pelanggan : Gosh!.

Parallel Sarung Bateri Mudah Alih

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.