Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Ruang Tamu

Cat's Cradle

Kerusi Ruang Tamu Digit atau Serat, dilema proses reka bentuk semasa. Kita semua adalah pemula tetapi ada di antara kita yang mesti berusaha. Pereka permulaan memerhatikan setiap teknik yang ada dan mempelajari beberapa teknik. Dengan masa (~ 10,000 jam) kami memperoleh kemudahan (-ies) yang meningkatkan / mempopularkan / memperibadikan / menjimatkan permainan kami. Oleh itu, saya terpesona dengan daya tarikan semasa dengan media yang mencadangkan bahawa blok reka bentuk yang paling asas adalah digit, mudah dikendalikan. Angka tersebut bukan unit penghasil nyawa, hanya pembundaran ke penyebut yang paling biasa lebih kecil daripada serat. Reka bentuk sekurang-kurangnya pecah, serpihan dan serat.

Nama Projek : Cat's Cradle, Nama pereka : Stoel Burrowes, Nama pelanggan : Stoel Burrowes Design.

Cat's Cradle Kerusi Ruang Tamu

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.