Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Taman

Tiger Glen Garden

Taman Taman Tiger Glen adalah taman renungan yang dibangun di sayap baru Muzium Seni Johnson. Ini diilhamkan oleh perumpamaan Cina, yang disebut Three Laughers of the Tiger Glen, di mana tiga lelaki mengatasi perbezaan mazhab mereka untuk mencari kesatuan persahabatan. Taman ini dirancang dengan gaya keras yang disebut karesansui dalam bahasa Jepang di mana gambar alam dibuat dengan susunan batu.

Nama Projek : Tiger Glen Garden, Nama pereka : Marc Peter Keane, Nama pelanggan : Johnson Museum of Art.

Tiger Glen Garden Taman

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.