Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Rumah Kediaman

Iwan Residence

Rumah Kediaman Projek ini adalah kediaman mewah di pasar yang dimiliki oleh pelanggan dengan minat yang tinggi untuk reka bentuk kontemporari canggih namun kasih sayang yang mendalam terhadap bakat Islam yang glamor. Ini adalah peluang untuk menerapkan tujuan dan aspirasi yang telah lama diinginkan untuk menggabungkan kedua gaya yang pelbagai ini dan mempertahankan rasa dan kesadaran yang tidak terhalang mengenai perpaduan antara tema-tema ini. Ia lebih seperti percampuran antara dunia, ideologi, dan era yang berbeza - gambaran mental fiksyen ilmiah dari istana bersejarah 1000 malam yang mengalami peningkatan wajah ke dalam aura futuristik ke-21.

Nama Projek : Iwan Residence, Nama pereka : Dalia Sadany, Nama pelanggan : Dezines Dalia Sadany Creations.

Iwan Residence Rumah Kediaman

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.