Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Bungkusan Permen Karet

ZEUS

Reka Bentuk Bungkusan Permen Karet Reka bentuk pakej untuk permen karet. Konsep reka bentuk ini adalah "merangsang kepekaan". Sasaran produk adalah lelaki berusia dua puluhan, dan reka bentuk inovatif itu menolong mereka memilih produk di kedai secara naluriah. Visual utama menunjukkan pemandangan dunia yang menakjubkan mengenai fenomena semula jadi yang berkaitan dengan setiap rasa. THUNDER SPARK untuk rasa argumen dan elektrik, SNOW STORM untuk pembekuan dan rasa penyejuk yang kuat, dan RAIN SHOWER untuk rasa rasa lembap, berair dan berair.

Nama Projek : ZEUS, Nama pereka : Yoichi Kondo, Nama pelanggan : LOTTE CO.,LTD..

ZEUS Reka Bentuk Bungkusan Permen Karet

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.