Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peti Laci

Chilim

Peti Laci "Chilim by Mirko Di Matteo" adalah barisan perabot yang dibuat dengan permaidani vintaj 80 tahun yang dibentuk semula dari Bosnia. Potongan perabot asli ini unik (setiap bahagian berbeza), mesra alam (dibuat dengan karpet vintaj yang dikitar semula) dan bertanggungjawab secara sosial (memelihara tradisi penenun lama). Menggabungkan permaidani dengan "perkakasan logam case case" (sebagai bingkai) kami telah mencipta kepingan yang tidak dapat dihancurkan yang akan memelihara permaidani vintaj yang hilang hampir selama-lamanya sebagai barang paparan berfungsi di rumah kami.

Nama Projek : Chilim, Nama pereka : Matteo Mirko Cetinski, Nama pelanggan : Mirko Di Matteo Designs.

Chilim Peti Laci

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.