Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Rehat

YO

Kerusi Rehat YO mengikuti prinsip ergonomik tempat duduk yang selesa dan garis geometri tulen yang secara abstrak membentuk huruf "YO". Ini mewujudkan perbezaan antara pembinaan kayu "lelaki" yang besar dan kain komposit "perempuan" yang ringan dan telus di tempat duduk dan belakang, yang diperbuat daripada bahan kitar semula 100%. Ketegangan kain dicapai dengan jalinan gentian (yang disebut "korset"). Kerusi santai dilengkapi dengan bangku yang menjadi meja sisi apabila dipusingkan 90 °. Pelbagai pilihan warna membolehkan mereka berdua masuk dengan mudah dengan pelbagai gaya.

Nama Projek : YO, Nama pereka : Rok Avsec, Nama pelanggan : ROPOT.

YO Kerusi Rehat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.