Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Dalaman Pejabat

Container offices

Dalaman Pejabat Di sebuah dewan besar seluas 4000 meter persegi, pereka Belgium Five AM meletakkan 13 bekas penghantaran terpakai untuk membuat ruang pejabat untuk Drukta & Formail, dua syarikat percetakan. Konsepnya adalah untuk menciptakan pengalaman tertentu bagi setiap pengunjung / pengguna, menghubungkan pejabat antara bengkel supaya atasan dapat melihat pekerjanya, dan pengunjung dapat menjelajahi mesin besar. Tiga kontena keluar dari bangunan untuk mendapatkan cahaya semula jadi sebanyak mungkin, keduanya terletak melalui dok memuat yang ada.

Nama Projek : Container offices, Nama pereka : Five Am, Nama pelanggan : Five AM.

Container offices Dalaman Pejabat

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.