Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pejabat Yang Fleksibel

Suivez le guide

Pejabat Yang Fleksibel Konsep ini dirancang untuk pertandingan reka bentuk yang dianjurkan oleh wilayah Flanders Barat. Tugasan ini adalah untuk mengisi ruang kosong yang besar di tengah-tengah beberapa pejabat, dengan perabot tempat pengguna dapat berkumpul. Suivez le guide adalah satu siri papan lapis 7 jilid yang membolehkan pengguna melakukan aktiviti lain. Mereka dapat dengan mudah mengubah lokasi setiap kotak mengikut fungsi yang mereka perlukan. "Suivez-le-guide" berbuka dengan konvensi dalam bidang perabot pejabat. Ini adalah tindak balas terhadap permintaan untuk cara lain bekerja dan berkomunikasi.

Nama Projek : Suivez le guide, Nama pereka : Five Am, Nama pelanggan : Five AM.

Suivez le guide Pejabat Yang Fleksibel

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.