Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Visual

Le Coffret - Chambres D'H么tes

Identiti Visual Le Coffret adalah tempat penginapan dan sarapan reka bentuk yang menawan di tengah-tengah Valle d'Aosta. Projek ini dirancang sepenuhnya dengan gaya asli: oleh itu dinding batu, balok kayu dan perabot antik. Lingkaran yang melambangkan langit di atas segitiga yang mewakili gunung, di mana B&B berada, dari idea pendakian manusia ke langit. Fon Onciale yang disemak semula dalam versi moden untuk mengingati asal Celtic dari Lembah dengan tepat menyeimbangkan dan menyokong simbol yang kuat dan penting untuk akhirnya memperoleh logo yang mudah dikenali dan mudah menarik perhatian.

Nama Projek : Le Coffret - Chambres D'H么tes, Nama pereka : Laura Ferrario, Nama pelanggan : Ferrariodesign.

Le Coffret - Chambres D'H么tes Identiti Visual

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.