Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Tangan

Quantum

Jam Tangan Saya mahukan bentuk yang berbeza, bentuk yang membangkitkan pemikiran kereta sukan dan kapal laju. Saya selalu menyukai penampilan garis dan sudut yang tajam, dan itu kelihatan dalam reka bentuk saya. Dial menunjukkan pengalaman 3D kepada penonton, dan terdapat beberapa "level" dalam dail yang dapat dilihat dari sudut mana pun jam tangan dapat dilihat. Saya merancang pelekat tali untuk menahan terus ke dalam jam tangan, dengan tujuan utama untuk menyediakan si pemakai pengalaman dan tiga dimensi yang bersepadu.

Nama Projek : Quantum, Nama pereka : Elbert Han, Nama pelanggan : Han Designs.

Quantum Jam Tangan

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.