Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Swing-Away Yang Boleh Dilampirkan

Ergo-table for bed

Meja Swing-Away Yang Boleh Dilampirkan Meja dapat berputar dalam sudut tertentu agar sesuai di bawah tempat tidur / petak untuk memaksimumkan ruang dan terbuka dengan cara yang boleh digunakan. Mampu memiliki beberapa ciri putar yang ada pada 2 pesawat untuk memudahkan ayunan bagi pengguna. Ia dapat membantu menyelesaikan masalah yang berpotensi ketika meletakkan komputer riba atau alat serupa di atas katil yang memerangkap aliran udara. Dari aspek ergonomik, meja Swing memungkinkan pengguna memiliki permukaan pemasangan yang tepat untuk mengelakkan menekan pangkuan pengguna. Walaupun badan berada pada postur yang disukai, meja berayun ke arahnya dengan senang menjaga keselesaan. Penggunaan meja juga kurang upaya.

Nama Projek : Ergo-table for bed, Nama pereka : Ivan Paul B. Abanilla, Nama pelanggan : ABANILLA DESIGN.

Ergo-table for bed Meja Swing-Away Yang Boleh Dilampirkan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.