Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Penyangkut Penyangkut

Nobolu

Penyangkut Penyangkut Direka oleh Shinn Asano dengan latar belakang dalam reka bentuk grafik, Sen adalah koleksi 6 keping perabot keluli yang mengubah garis 2D menjadi bentuk 3D. Setiap bahagian termasuk "stand gantungan nobolu" telah dibuat dengan garis yang meminimumkan kelebihan untuk menyatakan bentuk dan fungsi dalam berbagai aplikasi, yang diilhami oleh sumber unik seperti kerajinan dan corak tradisional Jepun. Tempat penyangkut Nobolu diilhamkan oleh bentuk hieroglif Jepun. Bahagian bawahnya adalah rumput, tengahnya adalah matahari, dan puncaknya adalah pohon, yang bermaksud bahawa matahari sedang terbit.

Nama Projek : Nobolu, Nama pereka : Shinn Asano, Nama pelanggan : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Nobolu Penyangkut Penyangkut

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.