Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sofa Yang Boleh Diubah

Mäss

Sofa Yang Boleh Diubah Saya ingin membuat sofa modular yang dapat diubah dalam beberapa penyelesaian tempat duduk yang berasingan. Keseluruhan perabot hanya terdiri dari dua kepingan yang berbeza dengan bentuk yang sama untuk membentuk pelbagai penyelesaian. Struktur utamanya adalah bentuk sisi lengan yang sama tetapi hanya lebih tebal. Lengan sandaran boleh dipusingkan 180 darjah untuk mengubah atau meneruskan bahagian utama perabot.

Nama Projek : Mäss, Nama pereka : Claudio Sibille, Nama pelanggan : .

Mäss Sofa Yang Boleh Diubah

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.