Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

ADJUSTABLE

Lampu Lampu kami bertindak balas terhadap keperluan tertentu, pada masa yang sama serba boleh dan interaktif serta melampaui rutin hidup / matikan. Lampu-lampu ini memberi ruang kepada nuansa dan cahaya dunia yang menyeluruh, walaupun terdapat sejumlah besar suasana yang dapat dijangkau dan potensi situasi hingga memungkinkan untuk menyesuaikan suasana hati seseorang. Garis reka bentuk ini merangkumi ciri-ciri yang terdapat pada produk karismatik, walaupun semangat avantgarde dan reka bentuk yang inovatif sekaligus mewakili kemajuan baru. Bolehkah kita berkongsi kesan ini kepada anda?

Nama Projek : ADJUSTABLE, Nama pereka : E. ROTA JOVANI, Nama pelanggan : ROTA Y REGIFE SCP.

ADJUSTABLE Lampu

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.