Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Platform Yang Boleh Diubah

Space Generator

Platform Yang Boleh Diubah Penjana ruang mewakili bidang sel modul yang boleh disesuaikan dengan ketinggian. Mengikut program yang telah ditentukan, sel modul naik dan turun mengubah platform rata menjadi susunan tahap tiga dimensi dengan tujuan fungsi yang berbeza. Dengan cara ini platform yang sama dapat dengan cepat diubah untuk senario yang diperlukan pada masa ini tanpa biaya atau waktu tambahan, menjadi tempat persembahan, ruang penonton, tempat bersantai, objek seni, atau apa sahaja yang dapat dibayangkan.

Nama Projek : Space Generator, Nama pereka : Grigoriy Malitskiy and Maria Malitskaya, Nama pelanggan : ARCHITIME.

Space Generator Platform Yang Boleh Diubah

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.