Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tetikus Komputer

Snowball

Tetikus Komputer Snowball dirancang untuk berfungsi secara terbalik mengenai penggunaan tetikus konvensional. Peranti mempunyai bentuk sederhana namun menarik yang dilengkapi dengan unit perintah yang unik, dapat disesuaikan baik dengan pilihan warna dan pilihan warna unit perintah juga dengan fungsi yang berbeda yang mendapat manfaat dari reka bentuk dan prinsip kerja. Dengan sistem dalaman yang disertakan dengan dua pelacak optik, Snowball menjejak permukaan dalam dua satah tegak lurus. Keupayaan ini membebaskan penggunaan, menyesuaikan pengalaman pengguna sepenuhnya.

Nama Projek : Snowball, Nama pereka : Hakan Orel, Nama pelanggan : .

Snowball Tetikus Komputer

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.