Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembesar Suara Aktif

db60

Pembesar Suara Aktif Pembesar suara aktif db60 benar-benar direka untuk pengguna peranti mudah alih. Gaya pembesar suara db60 didasarkan pada warisan dan kesederhanaan bahasa reka bentuk Nordik. Kemudahan penggunaan dicerminkan dalam bentuk asli dan ciri minimalis. Pembesar suara tidak mempunyai butang dan reka bentuk yang bersih menjadikannya sesuai untuk dipasang di mana sahaja suara yang sangat diperlukan. Db60 berada di sempadan antara audio rumah dan reka bentuk dalaman.

Nama Projek : db60, Nama pereka : DNgroup Design Team, Nama pelanggan : DNgroup.

db60 Pembesar Suara Aktif

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.