Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Skala Kecil Pejabat

Conceptual Minimalism

Skala Kecil Pejabat Reka bentuk dalamannya dihiasi estetika, namun tidak berfungsi minimalis. Ruang pelan terbuka ditekankan oleh garis bersih, bukaan kaca besar yang memungkinkan banyak cahaya siang masuk, memungkinkan garis dan satah menjadi elemen struktur dan estetika asas. Kekurangan sudut tepat menentukan perlunya mengadopsi pandangan ruang yang lebih dinamis, sementara pilihan palet warna terang yang digabungkan dengan variasi bahan dan tekstur memungkinkan perpaduan ruang dan fungsi. Kemasan konkrit yang belum selesai dinaikkan ke dinding untuk menambahkan perbezaan antara putih-lembut dan kelabu kasar.

Nama Projek : Conceptual Minimalism, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : BllendDesignOffice.

Conceptual Minimalism Skala Kecil Pejabat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.