Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pembentukan Semula Kreatif

Redefinition

Pembentukan Semula Kreatif Ringkasan projek ini adalah untuk menjaga konteks gunung, tanpa memancarkan peringatan tentang tipologi kediaman gunung yang berlaku. Ia melibatkan pengubahsuaian besar rumah gunung biasa. Segala sesuatu akan dibuat di lokasi, menggunakan bahan asas logam, kayu pinus dan agregat mineral, tenaga kerja manusia dan kepakaran. Idea utama di sebalik itu adalah membiarkan objek memperoleh kegunaan dan nilai sentimental setelah pemiliknya menganggapnya berguna dan biasa, serta merancang dengan mempertimbangkan daya transformasi bahan.

Nama Projek : Redefinition, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : BllendDesignOffice.

Redefinition Pembentukan Semula Kreatif

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.