Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Interaktif

MinYen Hsieh Portfolio

Interaktif MinYen Hsieh adalah pereka interaktif pemenang anugerah dan teknolog kreatif berfokus pada reka bentuk visual / interaksi untuk pelbagai platform yang kini berpusat di New York. Saya cenderung mengusahakan satu siri idea dan konsep penerokaan yang mempunyai jangka masa dan kepentingan yang berbeza-beza. Karya saya mencerminkan konsep saya melalui cara interaktif yang berbeza untuk bercerita. Apabila pengguna melalui dunia interaktif saya, mereka akan merealisasikan konsep yang saya ceritakan dan mencipta kisah dan ingatan mereka sendiri.

Nama Projek : MinYen Hsieh Portfolio, Nama pereka : MinYen Hsieh, Nama pelanggan : .

MinYen Hsieh Portfolio Interaktif

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.