Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Loket

Prometheus ILight

Lampu Loket Projek ini mengabadikan saat di mana Prometheus mencuri pengetahuan dari para Dewa sehingga dia dapat membagikannya kepada manusia. Ia direka untuk berfungsi sebagai pelindung. Cahaya dari sfera hangat kerana hanya pecahan. Batu itu mewakili sumbernya, para Dewa itu sendiri dan dilengkapi dengan jalur LED, menghasilkan cahaya sejuk, batas antara dua tahap keberadaan dan persepsi.

Nama Projek : Prometheus ILight, Nama pereka : Ionut Sur, Nama pelanggan : Ionut Sur.

Prometheus ILight Lampu Loket

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.