Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerongsang

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Kerongsang Perwatakan dan bentuk luaran subjek boleh mengubah reka bentuk hiasan baru. Dalam sifat yang meriah satu tempoh berubah menjadi yang lain. Musim bunga mengikuti musim sejuk dan pagi datang selepas malam. Warnanya juga berubah serta suasananya. Prinsip penggantian, penggantian gambar ini dibawa ke dalam perhiasan «Metamorfosis Asia», koleksi di mana dua keadaan berbeza, dua gambar tanpa batasan yang tercermin dalam satu objek. Elemen pembinaan yang bergerak memungkinkan untuk mengubah watak dan penampilan hiasan.

Nama Projek : "Emerald" - Project Asia Metamorphosis, Nama pereka : Victor A. Syrnev, Nama pelanggan : Uvelirnyi Dom VICTOR.

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis Kerongsang

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.