Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Garisan organik yang elegan diilhamkan oleh kehidupan laut bawah laut. Paip shisha seperti haiwan misteri yang hidup dengan setiap penyedutan. Idea reka bentuk saya adalah untuk mengungkap semua proses menarik yang berlaku di dalam paip seperti menggelegak, aliran asap, mosaik buah dan permainan lampu. Saya telah mencapainya dengan memaksimumkan bahagian kaca dan terutamanya dengan menaikkan kawasan fungsional ke paras mata, bukannya paip shisha tradisional yang hampir tersembunyi di permukaan tanah. Menggunakan potongan buah asli di dalam corpus kaca untuk koktel meningkatkan pengalaman ke tahap yang baru.

Nama Projek : Meduse Pipes, Nama pereka : Jakub Lanca, Nama pelanggan : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.