Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pc All-In-One Yang Boleh Disesuaikan

BENT

Pc All-In-One Yang Boleh Disesuaikan Direka dengan prinsip penyesuaian massa, memenuhi keperluan pengguna dengan cara yang lebih baik dalam batasan pengeluaran besar-besaran. Cabaran utama dalam projek ini adalah untuk menghasilkan reka bentuk yang akan memenuhi keperluan empat kumpulan pengguna yang berbeza dalam batasan pengeluaran besar-besaran. Tiga item penyesuaian utama ditentukan dan digunakan untuk membezakan produk untuk kumpulan pengguna ini: .penyesuaian ketinggian skrin 3. kombinasi papan kekunci-kalkulator. Modul skrin sekunder yang boleh disesuaikan dilampirkan sebagai penyelesaian dan kombinasi kalkulator papan kekunci yang unik disesuaikan

Nama Projek : BENT, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

BENT Pc All-In-One Yang Boleh Disesuaikan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.