Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Televisyen Yang Dipimpin

XX240 BMS SNB LED TV

Televisyen Yang Dipimpin Siri TV LED XX240 merangkumi 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" dari ukuran pertengahan yang paling berpatutan hingga TV bersaiz besar segmen tertinggi dengan idea reka bentuk yang sama yang menawarkan beberapa pilihan. Reka bentuk paparan juga milik syarikat produksi dan digabungkan dengan metodologi BMS. Logam paparan dicat dengan cat berkualiti tinggi kerana reka bentuknya membiarkan kawasan bezel terbuka dan hanya membingkainya dengan ketebalan dinding penutup belakang. Oleh itu TV nampaknya hanya ditutup dengan bingkai nipis dan kawasan logo yang diterangi di bawah.

Nama Projek : XX240 BMS SNB LED TV, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

XX240 BMS SNB LED TV Televisyen Yang Dipimpin

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.