Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Tv Led

XX250

Tv Led Siri TV tanpa sempadan Vestel yang berada di segmen elektronik pengguna yang sangat tinggi. Bezel aluminium memegang paparan sebagai bingkai nipis yang hampir tidak kelihatan. Rangka tipis yang berkilau memberikan produknya sebagai gambar eksklusif di pasaran yang terlalu tepu. Paparannya membezakan secara drastik dari TV LED biasa dengan permukaan layar berkilat holistik yang dipasang di bingkai logam nipis. Bahagian aluminium yang berkilat di bawah skrin menimbulkan daya tarikan sambil memisahkan TV dari meja atas meja.

Nama Projek : XX250, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

XX250 Tv Led

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.