Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Top Box

NOSE Set Top Box

Set Top Box NOSE adalah salah satu Syarikat Smart Set Top Box terbaru yang menyediakan teknologi penyiaran digital untuk pengguna TV. NOSE watak yang paling penting adalah "pengudaraan tersembunyi". Pengudaraan tersembunyi memungkinkan untuk membuat reka bentuk yang unik dan sederhana. Di dalam penutup plastik terdapat sarung logam yang digunakan untuk mengelakkan terlalu panas produk.

Nama Projek : NOSE Set Top Box, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

NOSE Set Top Box Set Top Box

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.