Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Penyiaran Video Digital

Avoi Set Top Box

Peranti Penyiaran Video Digital Avoi adalah salah satu Smart Set Top Boxes terbaru dari Vestel yang menyediakan terutamanya teknologi penyiaran digital untuk pengguna TV. Watak Avoi yang paling penting adalah "pengudaraan tersembunyi". Pengudaraan tersembunyi memungkinkan untuk membuat reka bentuk yang unik dan sederhana. Dengan Avoi, selain menonton saluran digital dalam kualiti HD, seseorang dapat mendengarkan muzik, menonton filem dan melihat gambar dan gambar di layar TV, sambil mengendalikan file-file ini melalui menu UI. Sistem operasi Avoi adalah Android V4.2 Jel

Nama Projek : Avoi Set Top Box, Nama pereka : Vestel ID Team, Nama pelanggan : Vestel Electronics Co..

Avoi Set Top Box Peranti Penyiaran Video Digital

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.