Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Alat Pendidikan Dan Latihan

Corporate Mandala

Alat Pendidikan Dan Latihan Mandala korporat adalah alat pendidikan dan latihan yang baru. Ini adalah penyatuan prinsip mandala kuno dan identiti korporat yang inovatif dan unik yang dirancang untuk meningkatkan kerja berpasukan dan prestasi perniagaan secara keseluruhan. Tambahan pula, ia adalah elemen baru identiti korporat syarikat. Mandala korporat adalah aktiviti kumpulan untuk pasukan atau aktiviti individu untuk pengurus. Ia direka khas untuk syarikat tertentu dan diwarnai oleh pasukan atau individu secara percuma dan intuitif di mana setiap orang boleh memilih warna atau bidang apa pun.

Nama Projek : Corporate Mandala, Nama pereka : Pavol Rozloznik, Nama pelanggan : KOMUNIKACIA.

Corporate Mandala Alat Pendidikan Dan Latihan

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.