Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Minum Kopi Dan Piring

LOA Coffee Cup

Minum Kopi Dan Piring Minum kopi menandakan permulaan hari, adalah dalih untuk pertemuan dan menentukan akhir makan tengah hari, tidak lupa bahawa bagi beberapa orang mewakili permulaan waktu kerja dan belajar yang panjang. Tempat tinggal, bekerja dan hiburan adalah ruang dan aktiviti yang berkaitan dengan perbuatan minum kopi. Inilah sebabnya mengapa reka bentuk cawan adalah satah berterusan bermaksud menerapkan teknik "origami" sebagai ungkapan formal.

Nama Projek : LOA Coffee Cup, Nama pereka : JOSUÉ RIVERA GANDÍA, Nama pelanggan : Josué Rivera Gandîa.

LOA Coffee Cup Minum Kopi Dan Piring

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.