Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi Pelbagai Fungsi

charchoob

Kerusi Pelbagai Fungsi Bentuk kubik produk menjadikannya stabil dan seimbang ke semua arah. Lebih-lebih lagi penggunaan tiga cara produk dalam etika formal, tidak formal dan mesra hanya dapat dilakukan dengan berpusing 90 darjah kerusi. Produk ini telah dirancang dengan cara agar tetap ringan (4kg) dengan mempertimbangkan semua aspek fungsinya. Tujuan ini telah dicapai dengan memilih bahan ringan dan bingkai suci untuk menjaga berat produk serendah mungkin.

Nama Projek : charchoob, Nama pereka : Arash Shojaei, Nama pelanggan : Arshida.

charchoob Kerusi Pelbagai Fungsi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.