Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Peranti Simpanan Memori

MicroSDHC Plus One

Peranti Simpanan Memori Dianugerahkan Bronze A 'Design Award, micro SDHC +1 digunakan dalam telefon pintar dan peranti permainan mudah alih. Dengan penyesuai, Micro SDHC + 1 berubah sehingga serasi seperti kad SD untuk tablet komputer, perakam suara, kamera, dan peranti multimedia lain. Penyambung memori tahan debu, tahan suhu melampau, tahan karat, tahan kejutan, tahan garam & air tawar, tahan alkohol, tahan calar, tahan keselamatan lapangan terbang, dan tahan elektromagnetik.

Nama Projek : MicroSDHC Plus One, Nama pereka : Derrick Frohne, Nama pelanggan : Frohne.

MicroSDHC Plus One Peranti Simpanan Memori

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.