Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerongsang

The Sunshine

Kerongsang Ciri perhiasan ini adalah di sini menggunakan bentuk kompleks batu besar yang diatur ke bingkai (udara) yang tidak kelihatan. Paparan Reka Bentuk Perhiasan hanya membuka teknologi pemasangan batu bersembunyi. Batu itu sendiri dipegang oleh dua lekapan yang tidak mencolok dan plat nipis berserakan berlian. Plat ini adalah asas bagi semua kerangka struktur sokongan. Ia memegang dan batu kedua. Keseluruhan komposisi dimungkinkan setelah batu pengisar utama yang rumit.

Nama Projek : The Sunshine, Nama pereka : Victor A. Syrnev, Nama pelanggan : Uvelirnyi Dom VICTOR.

The Sunshine Kerongsang

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.