Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Jenama

PetitAna

Identiti Jenama PetitAna - Barang buatan tangan untuk bayi yang bergaya, adalah jenama pelbagai barang untuk bayi (pakaian, aksesori, perabot, aksesori untuk semaian, mainan). Nama jenama itu diilhamkan oleh gabungan bentuk pendek nama pereka Anastasia dan perkataan Perancis "Petit" yang bermaksud bayi, anak, bayi. Nama huruf tangan menekankan fakta bahawa produk dibuat dengan tangan. Palet warna dan elemen grafik yang anggun menggambarkan pendekatan pereka yang canggih dalam pembuatan ciptaan jenama ini.

Nama Projek : PetitAna, Nama pereka : Anastasia Smyslova, Nama pelanggan : AnaStasia art&design.

PetitAna Identiti Jenama

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.