Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Penjualan Harta Tanah

MIX C SALES CENTRE

Pusat Penjualan Harta Tanah ini adalah pusat penjualan harta tanah. Bentuk seni bina yang asli adalah kotak persegi kaca. Reka bentuk dalaman keseluruhan dapat dilihat dari luar bangunan dan reka bentuk dalamannya benar-benar dicerminkan oleh ketinggian bangunan. Terdapat empat bidang fungsi, kawasan paparan multimedia, kawasan paparan model, kawasan sofa rundingan dan kawasan paparan bahan. Keempat-empat kawasan fungsi kelihatan tersebar dan terpencil. Oleh itu, kami menggunakan pita untuk menghubungkan seluruh ruang untuk mencapai dua konsep reka bentuk: 1. menghubungkan kawasan fungsi 2. Membentuk ketinggian bangunan.

Nama Projek : MIX C SALES CENTRE, Nama pereka : Kris Lin, Nama pelanggan : .

MIX C SALES CENTRE Pusat Penjualan Harta Tanah

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.