Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pameran Reka Bentuk / Penjualan

dieForm

Pameran Reka Bentuk / Penjualan Ini adalah reka bentuk dan konsep operasi novel yang menjadikan pameran "dieForm" begitu inovatif. Semua produk dari bilik pameran maya secara fizikal dipamerkan. Pengunjung tidak terganggu oleh produk tersebut oleh pengiklanan atau kakitangan penjualan. Maklumat tambahan mengenai setiap produk boleh didapati di paparan multimedia atau melalui kod QR di ruang pameran maya (aplikasi dan laman web), di mana produk juga dapat dipesan di tempat. Konsep ini membolehkan pelbagai produk yang menarik dipamerkan sambil menekankan produk daripada jenama.

Nama Projek : dieForm, Nama pereka : Gessaga Hindermann GmbH, Nama pelanggan : Stilhaus G, Rössliweg 48, CH-4852 Rothrist.

dieForm Pameran Reka Bentuk / Penjualan

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.