Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Man Hing Bistro

Restoran Man Hing Bistro, yang menyajikan menu restoran teh Hong Kong, adalah tempat makan santai di kawasan Nan Shan, Shenzhen. Restoran ini berada di tingkat pertama dan dihubungkan ke pintu masuk tingkat bawah dengan tangga. Diilhamkan oleh sudut susun atur, kami bermain dengan garis-garis yang berbeza dan menyusunnya menjadi beberapa corak segitiga yang khas di restoran. Dikelilingi oleh tempat duduk coklat susu dan kemasan kayu / cermin hitam, jalur aluminium yang membungkus sepanjang tangga ke kaunter juruwang pasti tempat yang menarik.

Nama Projek : Man Hing Bistro , Nama pereka : Chi Ling Leung, Nama pelanggan : Man Hing F&B Management Co.Ltd. .

Man Hing Bistro  Restoran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.