Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Power Saw

Rotation Saw

Power Saw Power Chain Saw dengan Pemegang Berputar. Rantai ini mempunyai pegangan yang berputar 360 ° dan berhenti pada sudut yang telah ditentukan. Secara umum, orang memotong pokok secara mendatar atau menegak dengan memutar gergaji pada sudut tertentu atau bersandar atau memiringkan bahagian badan mereka. Malangnya, gergaji sering tergelincir dari genggaman pengguna atau pengguna harus bekerja dalam keadaan canggung, yang boleh menyebabkan kecederaan. Untuk menebus kekurangan tersebut, gergaji yang dicadangkan dilengkapi dengan pegangan berputar sehingga pengguna dapat menyesuaikan sudut pemotongan.

Nama Projek : Rotation Saw, Nama pereka : Hoyoung Lee, Nama pelanggan : DESIGNSORI.

Rotation Saw Power Saw

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.