Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

Osaka

Restoran Terletak di jiran Itaim Bibi (Sao Paulo, Brazil), Osaka dengan bangga menunjukkan seni bina, menawarkan suasana yang intim dan selesa di tempatnya yang berbeza. Teres luaran di sebelah jalan adalah pintu masuk ke halaman hijau dan moden, hubungan antara dalaman, luaran dan alam. Estetika peribadi dan canggih direalisasikan dengan penggunaan unsur-unsur semula jadi seperti kayu, batu, besi dan tekstil. Sistem atap Lamella dengan pencahayaan redup, dan kisi kayu dikaji dengan teliti untuk menyelesaikan reka bentuk dalaman yang menyelaraskan, dan menghasilkan suasana yang berbeza.

Nama Projek : Osaka , Nama pereka : Ariel Chemi, Nama pelanggan : Osaka.

Osaka  Restoran

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.