Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Restoran

pleasure

Restoran Keseronokan Menjalani Kehidupan Seni. Peluasan dan Penerusan. Melalui peluasan bentuk siling dan bentangan lantai, dan lekukan konturnya yang konsisten, yang berjalan tegak di sini atau mengaburkan di sana, mencerminkan kekuatan tindakan yang merangkumi puncak dan lembah dalam kehidupan. Walaupun suasana berlapis mengalir dan berubah menjadi aksi, gambar keindahan muncul di ruang angkasa. Kabin ruang cair dan telus, sambil mengekalkan pembahagian pelbagai petak. Dengan susunan ruang yang luar biasa, privasi dapat wujud di tengah-tengah ruang.

Nama Projek : pleasure, Nama pereka : Yu-Wen Chiu (Vita), Nama pelanggan : Yuan King International Interior Design Co., Ltd.

pleasure Restoran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.