Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Reka Bentuk Stand Perdagangan Global Untuk Toyota

The Wave

Reka Bentuk Stand Perdagangan Global Untuk Toyota Diilhamkan oleh prinsip Jepun "ketenangan aktif", reka bentuk menggabungkan elemen rasional dan emosi menjadi satu entiti. Seni bina kelihatan minimalis dan tenang dari luar. Masih anda dapat merasakan kekuatan yang luar biasa memancar darinya. Dengan mantra anda, anda ingin meluncur ke kawasan pedalaman. Sebaik sahaja masuk, anda akan berada di persekitaran yang mengejutkan yang penuh dengan tenaga dan dipenuhi dengan dinding media besar yang menunjukkan animasi abstrak yang penuh semangat. Dengan cara ini, pendirian menjadi pengalaman yang tidak dapat dilupakan oleh pengunjung. Konsep ini menggambarkan keseimbangan asimetris yang kita dapati di alam dan di tengah estetika Jepun.

Nama Projek : The Wave, Nama pereka : Alia Ramadan, Nama pelanggan : Toyota Motors Europe.

The Wave Reka Bentuk Stand Perdagangan Global Untuk Toyota

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.