Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Ruang Dalaman

Chua chu kang house

Ruang Dalaman Titik akupunktur di rumah ini adalah untuk menghubungkan kawasan tertutup menjadi visual ketenangan yang baru. Dengan melakukan ini, daya tarikan bersejarah dan mentah tertentu dikembalikan untuk melindungi kekosongan rumah. Penginapan baru diakhiri dengan kejutan dalaman di kawasan dalaman; Dapur kering & basah di dapur dan makan di dapur. Ruang kediaman juga terganggu oleh serangan seni yang mengagumkan yang tidak lama lagi menjadi perumahan peribadi pendawaian elektrik. Untuk melengkapkan penekanan keseluruhan, potongan cahaya hangat diperlukan untuk mengotorkan pada semua dinding warna.

Nama Projek : Chua chu kang house, Nama pereka : Don Lin, Nama pelanggan : DSOD.

Chua chu kang house Ruang Dalaman

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.