Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Folio Ipad

Tootsie

Folio Ipad Tootsie memenuhi keperluan nomad moden. Ia jelas, tetapi memberi kesan, analog yang menenangkan, tahan air mata dan air dan terbiodegradasi. Tootsie meninggalkan kesan abadi di minda orang tetapi tidak ada di persekitaran. Sebilangan besar dari kita hidup dan menempuh dunia yang sentiasa berubah - dunia yang kita berisiko kehilangan diri. Mengapa tidak menggunakan kertas untuk membuat produk yang menggambarkan pengalaman kita sebagai coretan, noda, nombor telefon atau kesan lipstik sesekali. Tidak seperti buku harian, Papernomads membuat titik rujukan tepat pada masanya untuk kita ingat siapa kita.

Nama Projek : Tootsie, Nama pereka : Christoph Rochna, Nama pelanggan : Papernomad GmbH.

Tootsie Folio Ipad

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.